|
|
VECKANS LUNCH - VECKA: 16 Måndag - Torsdag 11:00 -14:30 Fredag 11:00 - 15:00
|
|
MÅNDAG
Skånsk kalops med rödbetor Falukorv Caprise med potatismos
TISDAG
Kokt kolja med gremoulatasås Helstekt kotlettrad med murkelsås & gelé
ONSDAG
Havets Wallenbergare med potatismos, ärtor och brynt smör Senapskyckling med bacon & gräslök
TORSDAG
Kokt långa med äggsås Köttfärsgratäng
FREDAG
Ört & prästostöverbakad torsk med vitvinsås Snitzel med citron , ärtor & kapris
VECKANS ALTERNATIV
Pasta med strimlat fläskkött i grönpepparsås Halloumisallad med matvete , syltad rödlök & jalapenodressing
Är Ni alleriker så fråga personalen om innehållet i maten.
LUNCH: 150 Kr |
AVHÄMTNING: 110 Kr |
LUNCHHÄFTE: 1200 Kr |
Dagens Lunch inkl. dryck, sallad kaffe och kaka. Alltid 4 olika alternativ: kött, fisk, pasta och sallad.
|
|