DIE WOCHE LUNCH - WOCHE: 47
Montag - Donnerstag 11:00 -14:30
Freitag 11:00 - 15:00

MONTAG
Skånsk kalops med rödbetor
Köttfärs & blomkålsgratäng

DIENSTAG
Havets wallenbergare med potatismos , ärtor & brynt smör
Sweetchilibakad kycklingfile toppad med sesamfrö

MITTWOCH
Stekt sejfile med remouladsås
Fläskmedaljonger med currysås, ris & mango chutney

DONNERSTAG
Kokt kolja med vitvinsås
Salsicciabiff med gräddsås
Ärtsoppa samt pannkakor med sylt och grädde

FREITAG
Stekt torskfilé med kall räksås
Kalvfärsbiff toppad med västerbotten , rödvinsås & potatismos

WOCHE ALTERNATIVE
Pasta med bacon & fetaost i tomatgräddsås
Svamprisotto med wokade grönsaker


Wenn Sie ein Allergen sind, fragen Sie das Personal nach dem Inhalt des Lebensmittels.

MITTAGESSEN: 150 Kr IMBISS: 120 Kr GUTSCHEINHEFT: 1300 Kr

Das Mittagessen umfassen trinken, Salat, Kaffee und Kuchen.
Immer 4 verschiedene Optionen: Fleisch, Fisch, Pasta und Salat.


©Copyright 2018-2019. Restaurang Rosvik, Lysekil - Web Design By: IT-Konsult & Support