|
|
DIE WOCHE LUNCH - WOCHE: 47 Montag - Donnerstag 11:00 -14:30 Freitag 11:00 - 15:00
|
|
MONTAG
Skånsk kalops med rödbetor Köttfärs & blomkålsgratäng
DIENSTAG
Havets wallenbergare med potatismos , ärtor & brynt smör Sweetchilibakad kycklingfile toppad med sesamfrö
MITTWOCH
Stekt sejfile med remouladsås Fläskmedaljonger med currysås, ris & mango chutney
DONNERSTAG
Kokt kolja med vitvinsås Salsicciabiff med gräddsås Ärtsoppa samt pannkakor med sylt och grädde
FREITAG
Stekt torskfilé med kall räksås Kalvfärsbiff toppad med västerbotten , rödvinsås & potatismos
WOCHE ALTERNATIVE
Pasta med bacon & fetaost i tomatgräddsås Svamprisotto med wokade grönsaker
Wenn Sie ein Allergen sind, fragen Sie das Personal nach dem Inhalt des Lebensmittels.
MITTAGESSEN: 150 Kr |
IMBISS: 120 Kr |
GUTSCHEINHEFT: 1300 Kr |
Das Mittagessen umfassen trinken, Salat, Kaffee und Kuchen. Immer 4 verschiedene Optionen: Fleisch, Fisch, Pasta und Salat.
|
|